Sunday, January 23, 2011

Konvoi Ke Pantai Merdeka


Comel..jurucakap kelab pantau konvoi:)
Pantai Merdeka..antara satu-satunya pantai kat area Kedah yang best boleh release tension. Best sangat. Teringat plak lagu Cinta Pantai Merdeka. Sape yang suggest konvoi ke Pantai Merdeka ni ada kenangan cinta kat sana eh? Haaa sape tu? Nanti kita siasat. Ok, sambung cerita balik tentang konvoi ni. Konvoi bermula selepas majlis perasmian. Diketuai oleh En. Nisma Hisham.

Tengah tunggu ahli-ahli berkumpul
Tunggu..tunggu gak..posing jgn lupa.
Konvoi bermula
We follow you
Berhati-hati memandu
Alamak..kedai tutup plak
 Selepas menempuh perjalanan yang agak panjang...."Akhirnya konvoi berjaya sampai di Pantai Merdeka dengan selamat. Alhamdulillah".
 Ni lah aktiviti dorang masa kat Pantai. Chill.

Ini ke Pantai Merdeka??
Model C.U.M.C tapi rupa dirahsiakan.
Next time kena konvoi sambil berkhemah. Best gak
Jejaka-jejaka macho dalam C.U.M.C. Tapi ada yg dh berpunya..hati-hati. Hehe.
Cemana nak beli baju ni?? Sorang tu muka masam je. Takut.

1 comment: